Vores sprogundervisere

Vi er en landsdækkende virksomhed med kompetente undervisere. Alle vores undervisere har stor erfaring med undervisning af erhvervsfolk, både som ene-eller gruppeundervisning, samt et fagligt og praktisk kendskab til erhvervslivet. Vores undervisere er indfødte og underviser i deres eget modersmål.

Vi garanterer, at alle vores undervisere behersker deres sprog på modersmål-niveau og har erfaring med at skræddersy undervisningsmaterialer, der passer til dit niveau, behov og interesseområder. 

Vores undervisere er alle håndplukkede ud fra krav om fleksibilitet og indlevelsesevne. De er derfor i stand til hurtigt at tilegne sig viden inden for forskellige fag- og brancheområder. Udover et højt sprogniveau har alle vores undervisere også et stort kendskab til det pågældende lands kultur, mentalitet, politiske system og en del er villige til at give en hånd i forbindelse med en udstationering. 

Det at kunne kommunikere med udenlandske virksomheder og de lokale under en udstationering er meget vigtigt. Sproget er også nøglen til at forstå et lands kultur og levevis.

Når man kommer fra forskellige kulturer, kan små ting, pludselig få stor betydning. Det kan skabe misforståelser, gnidninger mellem kollegaerne og samarbejdspartnere, og man kan risikere at miste ordre. Det kan også betyde, at man ikke får udnyttet de mange forretningsmæssige fordele, der er ved at arbejde med folk fra mange kulturer.

 

Lengua-Global - Sprogkurser til erhverv og private