Sprogkursus for private

Sprogkurser til private

Vores sprogkurser er ikke kun til erhverv eller ledige. Alle vores sprogkurser tilbydes også til private kursister. Vi underviser face-to-face eller online via Zoom, Teams eller Skype.

Vores sprogkurser er for alle, som ikke har brugt sproget over en årrække, eller som ønsker at lære et nyt sprog i forbindelse med en rejse, arbejde, ferie i udlandet eller andet.

I undervisningen lægges der vægt på det mundtlige, ønskes der at forbedre de skriftlige kompetencer, kan undervisningen kombineres med hjemmearbejde på dette område. Du kan lære sproget fra bunden eller bygge videre på dit nuværende niveau.

Vores sprogkurser findes i mange kombinationer og tilbydes som individuel eller hold. Vores sprogkursus skræddersys i samarbejde mellem kursisten og underviseren. Du kan lære sproget fra begynderniveau, brush-up til forhandlingsteknik. Vores sprogundervisning er baseret på kultur- og mentalitetsforståelse.

Vi tester altid dit nuværende niveau inden opstarten for at sikre os det rigtige niveau, så vi kan præcisere mål og materialer.
Testen er uden beregning for dig.

Vi dækker hele Danmark

VI TILBYDER UNDERVISNING FOR PRIVATE I FØLGENDE SPROG:

Tilfredse kunder

Lengua-Global - Sprogkurser til erhverv og private