Lengua-Global FAQ

Vi har ikke priser på vores hjemmeside. Du skal skrive eller ringe til os, så sender vi dig et tilbud, som er målrettet dine ønsker og helt uforpligtende.

Når du har accepteret vores tilbud, sender vi dig en ordrebekræftelse. Vores underviser kontakter dig for at arrangere en sprogtest og aftale det videre forløb.

Vi tester online, via telefon eller Skype. Nogle få gange tester vi face to face. Vi benytter CEFR-skalaen (European Framework), som er anerkendt i hele Europa.

Ja, det kan vi! Der er en projektleder tilknyttet det enkelte kursus fra start til slut. Vi laver en start- og slutevaluering samt 1-3 opfølgninger under forløbet.

Du mister kun dine lektioner, hvis du ikke melder afbud inden deadline.

Det fremgår af din ordrebekræftelse, men typisk dagen før inden kl. 14.00.

Du må gerne holde pauser, bare du gennemfører forløbet inden for 6-18 måneder, afhængigt af hvor mange lektioner du har købt.

Vores undervisere er alle indfødte eller har i en længere periode boet i det pågældende land og har derfor også den lokale kultur og mentalitet med sig.

På din arbejdsplads, hjemme hos dig selv, hos os i Middelfart eller online via Skype, Zoom eller Teams.

Hvis der kommer kørsel oveni, vil dette fremgå i din ordrebekræftelse. Vi gør alt for at finde en underviser nær dig for at undgå kørselsomkostninger.

Nej, det er ikke muligt.

Vi skræddersyr altid vores undervisningsmaterialer efter niveau, behov og interesseområder i et samarbejde mellem kursisten og underviseren. Vi anvender de nyeste og opdaterede materialer. Ofte kommer kursisterne selv med konkrete ønsker, som f.eks. kan omhandle jobrelaterede og konkrete arbejdssituationer.

Ja, det gør vi. Der vil være anført start-og slutkarakter, efter CEF-skalaen. (European Framework), som er anerkendt i hele Europa.

Det er individuelt og kommer an på, hvor meget tid du selv har, men 1-2 gange om ugen af 2-3 lektioner er det mest almindelige.

Vores undervisere vil altid spørge dig, hvor meget tid du har, for det er individuelt, men der vil altid være lidt forberedelse.

Fra dag til dag eller fra uge til uge. Det afhænger af, hvilket sprog det drejer sig om og de ønskede dage og tidspunkter for undervisningen.

Se under vores åbne holdkurser.

Private kursister er fritaget for moms, kun virksomheder betaler moms.

Nej, vi sender det pr. mail den sidste undervisningsdag.

Ja, vi underviser, når du kan.

Ja, online via Skype, Zoom eller Teams.

Tilfredse kunder

Lengua-Global - Sprogkurser til erhverv og private