Velkommen til Lengua-Global

Fra lengua-latina til Lengua-Global

I 2003 blev Lengua-Global grundlagt af mig, Catija Sara Larsen (se min profil længere nede) i et parcelhus i Nørre Åby på Vestfyn med spanske og portugisiske sprogkurser samt små oversættelser til virksomheder. Det viste sig ret hurtigt, at der også var behov for andre latinske sprog som fransk og italiensk. Der gik ikke længe, før Lengua-Global fik nyt domicil i Videnparken i Fredericia. I august 2021 flyttede Lengua-Global til Nyvang 16 i Middelfart. I forbindelse med det nye fælleshus The Platform, tæt ved banegården i Middelfart, besluttede Lengua-Global at være en del af holdet fra juni 2023.

På grund af Lengua-Globals fortsatte udvikling mod flere og flere sproglige ydelser i ind-og udlandet, kunne vi se en god mening i at ændre navnet lengua-latina (2003) til Lengua-Global (2018). I forbindelse med navneskiftet har vi også fået lavet en ny og mere brugervenlig hjemmeside og et nyt logo. Logoet viser, at vi stadig står for det, vi hele tiden har stået for, men det signalerer samtidig, at vi udbyder flere ydelser til vores kunder.

Ca. 80% af vores sprogkurser foregik før Corona på arbejdspladsen. Tallet har ændret sig, idet mange erhvervsfolk foretrækker onlineundervisning. Vi udvider med Zoom, Teams og Face-time. Onlineundervisning er kommet for at blive. Det er billigere og giver større fleksibilitet til de rejsende erhvervsfolk og muligheden for undervisning i udlandet. Alle vores sprogkurser skræddersys i samarbejde med kursisterne. Vores kunder tæller i dag ikke blot en lang række virksomheder, men også organisationer, foreninger og private.

I 2023 begynder Lengua-Global at teste og undervise større hold fra samme virksomhed med afdelinger i udlandet. Online sprogtest- og sprogundervisning af ca. 50 medarbejdere, som befinder sig i Danmark og i andre lande.

Vi samarbejder med:

Lønsystem: Danløn

Bogføring og revision: Profil Advice v/Winnie Lysholt, statsautoriseret revisor

Marketing: GyldenMedia ApS

IT: SAC-IT A/S

Forsikringer: Privatsikring/Codan

Bank: Spar Nord, Fredericia

Fotograf: ART & DESIGN, Jesper Seneca

Regnskabsprogram: E-conomic

Telefoni mobil: TDC-erhverv og IP-One Aps

Advokat: Trolle Advokater

Catija Sara Larsens profil – Ejer og Project Manager

Catija Sara Larsen har en solid bagage af international erhvervserfaring og en vifte af sprog- og kulturkundskaber. Født og opvokset i Mozambique og Portugal og ankom til Danmark som 19-årig.

Uddannelse

1990: IBL i dansk, fransk og spansk
2009: Den Pædagogiske Diplomstudie – Dysleksi og FVU
2015: AU i salgspsykologi/ kommunikation
2017: AU i Digital Marketing

Modersmål: Portugisisk
Andre sprog: Dansk, spansk, engelsk, fransk og lidt italiensk

Tidligere arbejdsgivere

  • Kompan A/S – Eksportkoordinator
  • KJAER & KJAER A/S – Eksportkoordinator
  • Ammeraal Beltech Danmark A/S – Eksportkoordinator
  • Dinex A/S – Export Area Sales Manager
  • Tietgen KompetenceCenter – Underviser og virksomhedskonsulent

Mail: csl@lengua-global.dk

Mobil +45 23743742

Lengua-Global - Sprogkurser til erhverv og private